Στοχοποίησαν τους 17 που προσέφυγαν κατά της «Αγια-Σοφιάς»

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανέβασε το απόγευμα της Τρίτης στην επίσημη ιστοσελίδα της φωτοτυπία του κειμένου της προσφυγής που έκαναν οι 17 πολίτες κατά της ανέγερσης του νέου γηπέδου της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Εκεί υπάρχουν φυσικά χαρτί και καλαμάρι τα ονόματα και οι διευθύνσεις όλων, έτσι ώστε να έχουν πλέον στοχοποιηθεί στα μάτια του κάθε χούλιγκαν οπαδού που θα θελήσει να τους ''τιμωρήσει''.
Μάλλον δεν πρόκειται για αβλεψία...
Από τον διαδικτιακό τόπο της εφημερίδας και την έντυπη μορφή της.
[--->]

 Από τον αθλητικό τύπο:
Η δημοσιοποίηση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ των ονομάτων και των διευθύνσεων κατοικίας των 17 προσφυγόντων στο ΣτE χωρίς την συγκατάθεσή τους  σημαίνει παραβίαση του νόμου 2472/97 «περί προστασίας προσωπικών δεδομένων».


«Σύμφωνα με νομικούς κύκλους η AEK είχε κάθε δικαίωμα να λάβει επίσημα γνώση της προσφυγής, γι' αυτό και η σχετική της αίτηση στο ΣτE ικανοποιήθηκε, αλλά δεν είχε κανένα δικαίωμα να μεταδώσει οποιοδήποτε στοιχείο των "17". 

H πράξη της διώκεται αυτεπάγγελτα -δεν χρειάζεται, δηλαδή, καν μήνυση από τους θιγόμενους- και επισύρει (άρθρο 22) ποινή φυλάκισης από 12 έως 60 μήνες και χρηματικό πρόστιμο από 3.000 έως 30.000 ευρώ.

Eπιπλέον, αυτεπάγγελτα διώκεται και το αδίκημα της "έκθεσης" (άρθρο 306 του Π.K.) με ποινή φυλάκισης από 6 έως 60 μήνες σε περίπτωση που οποιοσδήποτε εκ των "17" προβεί σε μια απλή καταγγελία στην Εισαγγελία, υποστηρίζοντας ότι η δημοσιοποίηση των στοιχείων του στο site της ΠAE AEK μπορεί να τον θέσει σε κίνδυνο...».

Σχόλιο ''π'': Από το ρ/σ Κόκκινο,μόλις (παρα) πληροφορηθήκαμε από τη δημοσιογράφο Α.Ζουμή αλλά και από το δήμαρχο, ότι από το επίσημο σάιτ  της ΑΕΚ κατέβηκε η προσφυγή των 17 ατόμων στο ΣτΕ .


Γιατί δεν κάνουν ένα κόπο να ρίξουν μια ματιά,πριν μιλήσουν και αυτή και ο δήμαρχος;Το έγγραφο εξακολουθεί να βρίσκεται εκεί και να σας περιμένει.
Αφήστε τώρα κα Ζουμή ότι πέρα από ηθικές υπάρχουν ΚΑΙ ποινικές ευθύνες σε βάρος της ΑΕΚ .Αν δεν το γνωρίζετε, εσείς και ο δήμαρχος που βγήκε στη σημερινή σας εκπομπή-καλά θα κάνετε να ενημερωθείτε πριν μιλήσετε.Βιάζεστε αδικαιολόγητα και οι δύο.

 







Η αίτηση προς το ΣτΕ \\

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\  2/12/2014

Αίτηση των 17 ατόμων προς το Συμβούλιο της Επικρατείας που αφορά το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Δείτε το σχετικό έγγραφο






ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ \\


Αυτά από  το επίσημο σάιτ της ΑΕΚ,στις 3:57 μμ,ΣΉΜΕΡΑ και σταματήστε να παραπληροφορείτε