Ειδήσεις ( τίτλοι)


Ρώμη-Πρόταση Μόντι για την ανάπτυξη: «Έξοδος της Ιταλίας για τρία χρόνια από το Σύμφωνο Σταθερότητας της Ε.Ε.Διαφορετικά η ανάπτυξη θα παραμείνει μια ουτοπία. Η Μέρκελ δεν πρέπει να φοβάται, θα είμαστε αυστηροί στους στόχους μας, όμως, χρειαζόμαστε την ανάπτυξη».

Η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, από την πλευρά της, έκλεισε και πάλι την πόρτα στο ευρωομόλογο ως «μη βιώσιμο». Προσθέτοντας ότι «η συγκράτηση του δανεισμού και η ανάπτυξη είναι οι δύο πυλώνες της ευρωπαϊκής στρατηγικής για την καταπολέμηση της κρίσης ».

 Βρυξέλλες-Ολι Ρεν: αβάσιμες οι φήμες για χαλάρωση του ορίου των ελλειμμάτων.


Αθήνα-Στο επίπεδο-ρεκόρ του 21,7% εκτινάχθηκε η ανεργία τον Φεβρουάριο, έναντι 21,3% τον προηγούμενο μήνα, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε την Πέμπτη η ΕΛΣΤΑΤ. Τον Φεβρουάριο του 2011 το ποσοστό ήταν 15,2%.


Μαδρίτη-Ακόμα  μία διάσωση τράπεζας, αυτή τη φορά με τα λεφτά των ισπανών φορολογουμένων.Η ισπανική κυβέρνηση εθνικοποίησε  το 45% της Bankia που ήταν υπό κατάρρευση
Η Bankia η τρίτη μεγαλύτερη τράπεζα της Ισπανίας με άνοιγμα 30 δις ευρώ στον τομέα ακινήτων.
Το πρόγραμμα διάσωσης, σε πρώτη φάση, θα κοστίσει 4,5 δις ευρώ,όσο οι δαπάνες για την παιδεία. Στη συνέχεια, τα 10 δις ευρώ.Εξοργισμένος  ο  Ισπανικός λαός