Στήλη βιβλικού νέφους



Για άλλη μια φορά μαθαίνουμε σήμερα ότι στο εβραϊκό κράτος, το αίμα των γκογίμ (των αλλοεθνών, των μη ισραηλιτών, Έξοδος 34:24) μεταφράζεται σε πολιτική εξουσία. Για να κερδίσει τις εκλογές στο Ισραήλ,ο  Βενιαμίν Νετανιάχου αισθάνεται την ανάγκη να εμφανιστεί μπροστά στον Ισραηλινό ψηφοφόρο με μια μεγάλη στήλη πτωμάτων Παλαιστινίων.

Όπως και οι προηγούμενες περιπτώσεις πράξεων γενοκτονίας από τον ισραηλινό στρατό, IDF, έτσι και η σημερινή στρατιωτική επιχείρηση που ονομάζεται Pillar of Cloud ("Στήλη νέφους
"), έχει και μια βιβλική χροιά. Στην Έξοδο 13:21-22, θα βρείτε τα εξής: " Και ο Κύριος πορευόταν μπροστά απ' αυτούς, την ημέρα σε στήλη νεφέλης, για να τους οδηγεί στον δρόμο· και τη νύχτα, σε στήλη Φωτιάς, για να Τους φέγγει· ώστε να οδοιπορούν ημέρα και νύχτα "

Προφανώς, η σημερινή ισραηλινή δολοφονική επίθεση εναντίον αμάχων είναι συνεπής με την κοσμική σιωνιστική ερμηνεία της Παλαιάς Διαθήκης. "... Θα τους πατάξεις· θα τους εξολοθρεύσεις κατά κράτος· δεν θα κάνεις συνθήκη μαζί τους ούτε θα δείξεις σ' αυτούς έλεος·" (Δευτερονόμιο 7:1-2). Αυτή τη φορά, όμως, δεν είναι ο Θεός αυτός που επέλεξε να οδηγήσει το λαό του. Είναι ένας εγκληματίας πολέμου δημοκρατικά εκλεγμένος, που επιλέχθηκε από τον περιούσιο λαό του Θεού.

Ορισμένα "προοδευτικά" μυαλά ανάμεσά μας επιμένουν ότι δεν πρέπει να αναφερόμαστε ποτέ στην εβραϊκότητα  του "εβραϊκού κράτους". Φοβάμαι όμως, ότι, αν πάρουμε υπόψη το επίπεδο της αναδυόμενης ισραηλινή βαρβαρότητας και κάποια χαρακτηριστικά με σαφή βιβλική χροιά, η κριτική αυτή στάση είναι αναπόφευκτη.