Γ. Φλωράς: "Απατεώνας ο Χατζηδάκης, δεν ελέγχει τα καρτέλ και προωθεί την εργαλειοθήκη του ΣΕΒ"


Συνεντεύξεις Σοβαρές καταγγελίες στο Κόκκινο για τον υπουργό Ανάπτυξης, τα καρτέλ και την λεγόμενη εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ απο το μέλος του ΔΣ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιώργο Φλωρά.

Την ύπαρξη μηχανισμών συγκάλυψης απο ομάδα ατόμων μέσα στην Επιτροπή Ανταγωνισμού η οποία  έχει θάψει 6-7 υποθέσεις καρτέλ στην Ελλάδα και για τις οποίες έχει ενημερωθεί ο υπουργός και ο υφυπουργός Ανάπτυξης και ουδέποτε έπραξαν κάτι για αυτό κατήγγειλε στο Κόκκινο το μέλος του ΔΣ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιώργος Φλωράς.

Την ίδια στιγμή δήλωσε πως ο κ. Χατζηδάκης και η αρμόδια υπηρεσία δεν έχει πραγματοποιήσει ελέγχους εφαρμογής απο το 2011 στις τιμές των ξενόγλωσσων βιβλίων που διατηρούνται σε υψηλά επίπεδα απο τα καρτέλ.

"Απάτη του Χατζηδάκη η λεγόμενη εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ"

Ο κ. Φλωράς χαρακτήρισε την λεγόμενη εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ μια "απάτη του Χατζηδάκη και των φίλων του που κατασκευάστηκε απο τον ΣΕΒ και τον ίδιο και την πλάσαραν σαν έκθεση του ΟΟΣΑ με σκοπό να ψηφιστεί το πρόσφατο μνημόνιο".

Ο κ. Φλωράς καταγγέλλει πως στην ίδια την έκθεση του ΟΟΣΑ που συντάχθηκε απο το ΙΟΒΕ (το ινστιτούτο του ΣΕΒ) αναφέρεται πως η έκθεση δεν εκφράζει απαραίτητα τις θέσεις του οργανισμού" αλλά - σύμφωνα με τον κ,. Φλωρά - εκφράζει τις θέσεις του ΣΕΒ και της Επιτροπής Ανταγωνισμού στην οποία συμμετέχουν άνθρωποι του υπουργού Ανάπτυξης αλλά και των Κ. Μητσοτάκη και Γ. Στουρνάρα.

"Ψεύτικα τα δάκρυα του Χατζηδάκη για τους καταναλωτές. Είναι οργανωμένοι απατεώνες και απλά θέλουν να κρατηθούν λίγο παραπάνω στην εξουσία" δήλωσε στο Κόκκινο ο Γιώργος Φλωράς.


[--->]

Καρέλι: Απίστευτη αγριότητα καταδεικνύει νέα ιατροδικαστική εξέταση

 
Επικαλούμενη ιατροδικαστικές πηγές, η εφημερίδα «Gazeta Shqiptare» κάνει λόγο για σοβαρά τραύματα στο κεφάλι του θύματος, κατάγματα στα πλευρά, απουσία νυχιών, σπασμένα πέλματα ποδιών καθώς και χέρια καμένα και αλυσοδεμένα. «Οι βασανιστές του προσπάθησαν να του κόψουν και τα γεννητικά όργανα», σημειώνεται
Νέα ιατροδικαστική εξέταση διενεργήθηκε στην Αλβανία, με τις πρώτες «διαρροές» να μεταφέρουν φρικτές εικόνες από το σώμα του Ιλία Καρέλι.

Η Γενική Εισαγγελία ανέφερε ότι διέταξε την ιατροδικαστική εξέταση της σορού του Καρέλι, καθώς οι ελληνικές αρχές δεν παρέδωσαν τα αποτελέσματα της αυτοψίας, αλλά μόνο την πράξη θανάτου.

Δημοσίευμα της εφημερίδας «Gazeta Shqiptare», που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρει ότι οι ιατροδικαστές που εξέτασαν τη σορό του Ιλία Καρέλι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το θύμα έχασε τη ζωή του από βασανιστήρια.

Επικαλούμενη ιατροδικαστικές πηγές, η εφημερίδα αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι οι ιατροδικαστές διαπίστωσαν σοβαρά τραύματα στο κεφάλι του θύματος, κατάγματα στα πλευρά, απουσία νυχιών, σπασμένα πέλματα ποδιών καθώς και ότι τα χέρια του ήταν καμένα και αλυσοδεμένα.

«Οι βασανιστές του προσπάθησαν να του κόψουν και τα γεννητικά όργανα», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, ο εισαγγελέας του Φιέρι Άρντιαν Ίλι ανέφερε ότι το επίσημο αποτέλεσμα της έρευνας θα ανακοινωθεί ύστερα από δύο εβδομάδες.

«Προς το παρόν μπορώ να σας πω μόνο ότι το σώμα έχει πολλά κατάγματα και ο θάνατος προήλθε ως αποτέλεσμα βίας» δήλωσε ο εισαγγελέας, ο οποίος αρνήθηκε να σχολιάσει τις λεπτομέρειες.

Σχολιάζοντας την υπόθεση στη σελίδα του στο Facebook, ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα, χαρακτήρισε τον θάνατο του Ιλία Καρέλι «στυγερό κρατικό έγκλημα», ενώ ζήτησε από τις ελληνικές αρχές τη διαλεύκανσή του.

Καταδίκασε, παράλληλα, τη δολοφονία του Γ. Τσιρώνη και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του άτυχου υπαρχιφύλακα.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτική του ΑΜΠΕ, Ι. Πάτσο, στην κηδεία του Ιλία Καρέλι, που πραγματοποιήθηκε σήμερα σε χωριό κοντά στο Φιέρι, το φέρετρό του ήταν τυλιγμένο με την αλβανική σημαία, ενώ οι παρευρισκόμενοι φώναζαν συνθήματα εναντίον της Ελλάδας.

[--->]

Τι θα γίνει κ. Δούρου με τα διόδια;

 
Άκουσα λοιπόν την συνέντευξη της στο Ρ/Φ του κόμματος ΄΄ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ΄΄ προσέχοντας ιδιαίτερα τη θέση της στις συνεχείς ερωτήσεις για το τι θα κάνει με τα διόδια. Περίμενα ξεκάθαρη απάντηση στο δημοσιογράφο, που δεν θα αφήνει περιθώρια παρερμηνείας και παρεξηγήσεων, όμως φευ! η κ. Δούρου απαντούσε αλλά αντ΄  άλλων, ούτε κιχ για τον ΄΄εθνικό εργολάβο΄΄, ούτε κιχ για τους ΧΥΤΑ, την Κερατέα, την Φυλή  κ.λ.π παρά τις επίμονες ερωτήσεις της δημοσιογράφου. Άλλα αντ΄  άλλων σύντροφοι της Κουμουνδούρου το πουλέν σας και για να μη το παιδεύουμε ΄΄γαργάρα΄΄ η κ. Δούρου σε πολύ καίρια θέματα, που ρε διάολε αφορούν πρωτίστως την Περιφέρεια Αττικής.

Μου ΄΄σφύριξε΄΄ όμως ένας καλοθελητής (από μία από τις πολλές...συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ) πως η κ. Δούρου συχνά- πυκνά αρθρογραφεί στο ΕΘΝΟΣ του κ. Μπόμπολα. Θυμήθηκα πως και η πρώτη δημόσια παρέμβαση της μετά το χρίσμα, που έλαβε από το κόμμα έγινε μέσω του MEGAnet ενώ ουκ ολίγες φορές έχει προσκληθεί στο MEGAλο κανάλι ως ειδήμων.


Υ.Γ. Ακούστε και στο 34'.14'' την απάντηση για την πεζοδρόμηση της Πανεπιστημίου, που παίρνει γραμμή από ένα πεθαμένο και αγνοεί τι λένε σήμερα οι ζωντανοί...

[--->]