Τώρα η ΔΙΑΣ τσεκάρει και τις ουρές των πεινασμένων του Δήμου Αθηναίων

Νέα "κατορθώματα" της ομάδας ΔΙΑΣ, μόλις μια ημέρα μετά τη δίκη για τον τραυματισμό της Α. Κουτσουμπού. Αναλυτικά η δήλωση του δημοτικού συμβούλου Αθήνας, Πέτρου Κωνσταντίνου:

"Η Ιωάννα Σακελλαρίου βρέθηκε στην ουρά του συσσιτίου του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης  Αστέγων του Δήμου Αθήνας την Τρίτη 21 Οκτώβρη για ένα πιάτο φαγητό.

Με έκπληξη της, όπως μας κατήγγειλε, ομάδα αστυνομικών της ΔΙΑΣ προέβαινε σε έλεγχο σε ανθρώπους που βρέθηκαν εκεί για το συσσίτιο με προκλητικό και «τσαμπουκαλίδικο» τρόπο. Μάλιστα προσήγαγαν ένα μετανάστη μπροστά στα μάτια της που δεν είχε χαρτιά μαζί του.

Η ίδια για να μην χάσει τη θέση της στην ουρά λογομάχησε με τον αστυνομικό που της ζητούσε τα χαρτιά και για να μην χάσει τη σειρά της του έδωσε όλο το τσαντάκι της(!) και του είπε «εγώ μπαίνω μέσα για να πάρω τη μερίδα μου».  Ένας δεύτερος  αστυνομικός την έβριζε με χυδαίο τρόπο. Στάθηκε άτυχος διότι λίγα λεπτά μετά παραβίασε το κόκκινο φανάρι  και χτύπησε σε διερχόμενο ταξί στην οδό Πειραιώς.

Τυγχάνει η κυρία Σακελλαρίου να είναι σκουρόχρωμη και για αυτό έπεσε στις δαγκάνες της ΔΙΑΣ…

Η Δημοτική Αρχή της Αθήνας έχει δηλώσει και ορθά με υπερηφάνεια  ότι « δίνουμε μια μερίδα φαγητό σε κάθε πεινασμένο».

Αν διαφωνεί ο κ.Κικίλιας είναι δικό του θέμα, ας το όμως,  βάλει δημόσια και όχι να το επιβάλλει με εκστρατείες της  ομάδας  ΔΙΑΣ για ρατσιστικούς  ελέγχους στα συσσίτια. Εκτός και αν έχει ήδη προσχωρήσει  ανοιχτά στη λογική των νεοναζί που θέλουν «συσσίτια μόνο για έλληνες» και μάλιστα λευκούς!

Καλούμε το Δήμαρχο Αθηναίων και το Δημοτικό Συμβούλιο Αθήνας να καταδικάσουν και να εμποδίζουν τέτοιου είδους χυδαίες ρατσιστικές πρακτικές.

Η κοινωνική αλληλεγγύη στους πεινασμένους δεν έχει χρώμα, φυλή, έθνος και θρησκεία. Ας το καταλάβει ο κ.Κικίλιας.» 

Η Ευρώπη φλερτάρει με ένα παράξενο νέο τύπο οικονομικής κρίσης



Η Ευρώπη φλερτάρει με ένα παράξενο νέο τύπο οικονομικής κρίσης που είχε να φανεί από τη δεκαετία του '30. Στο Business Insider, μια ευέλικτη και απλή εξήγηση για τους διάφορους τύπους αποπληθωρισμού και το λόγο που η Ευρώπη εισέρχεται σε μια καταστροφική αποπληθωριστική σπείρα.

του 
Ο πληθωρισμός καταρρέει σε όλη την Ευρώπη. Στην πραγματικότητα, σε πολλές χώρες, ακολουθεί ήδη αρνητική τροχιά. Οι οικονομολόγοι ανησυχούν όλο και περισσότερο ότι ολόκληρη η ήπειρος θα βρεθεί σε συνθήκες αποπληθωρισμού.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΤΟΓΙΑΚΟΥ: Η απομυθοποίηση της δήθεν σκληρής αντιμετώπισης της Χρυσής Αυγής

ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΤΟΓΙΑΚΟΥ:Η ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΣΚΛΗΡΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (ΔΥΟ ΑΡΘΡΑ, «ΔΥΟ ΑΚΡΑ», ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ, ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ)

1. Η Χ.Α. ΕΧΘΡΟΣ  Η ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ;
Ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και την ανάδειξη όλων των εγκληματικών ενεργειών των μελών και στελεχών της Χρυσής Αυγής, από την πλευρά των τελευταίων καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια να ηρωοποιηθούν, πείθοντας την κοινή γνώμη ότι διώκονται για τα φρονήματά τους εξαιτίας της αντιπαλότητάς τους προς το κατεστημένο. Στην πεποίθηση αυτή έχουν, όπως πάντα όλα τα τελευταία χρόνια, απεριόριστη συμβολή από τα κυρίαρχα Μ.Μ.Ε., τα οποία πράγματι με κάθε αφορμή δημιουργούν και διαχέουν την εντύπωση στο κοινό ότι τα μέλη και στελέχη της Χρυσής Αυγής, ακόμα και οι βουλευτές της, αντιμετωπίζονται με το σκληρότερο δυνατό τρόπο, προφυλακίζονται, πράγμα που δείχνει την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να τους συντρίψει πολιτικά.
Συμπληρωματικά προς την πεποίθηση αυτή λειτουργεί η μεθοδευμένη και συστηματική παρουσίασή τους από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ ως αντιμνημονιακών, η ταύτισή τους με το κίνημα των αγανακτισμένων και των πλατειών το 2011, έτσι ώστε συνδυαστικά η κοινή γνώμη να δέχεται το ερέθισμα ότι το καθεστώς εξαπολύει διώξεις εναντίον των πολιτικών του αντιπάλων και ότι η αντιμνημονιακή πάλη διεξήχθη από τη Χρυσή Αυγή.