Οι Ντογιάκος και Παναγιωτόπουλος θα αθώωναν μέχρι και τον Χριστοφοράκο

Άδικα, πριν κάποια χρόνια, είχε αναγκαστεί το εγχώριο διεφθαρμένο πολιτικό και δικαστικό σύστημα να εκτεθεί ανεπανόρθωτα αφήνοντας ελεύθερο και φυγαδεύοντας από τη χώρα τον διευθυντή της SIEMENS Μιχάλη Χριστοφοράκο, για να μη τεθεί ενώπιον της όποιας Δικαιοσύνης. Γιατί η λύση για να μπαλωθεί αποτελεσματικά όλη εκείνη η υπόθεση θα μπορούσε να είναι κάλλιστα ο σημερινός προϊστάμενος της Εισαγγελίας Ισίδωρος Ντογιάκος και ο εισαγγελέας Εφετών Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος.

Το σκάνδαλο με την υπόθεση απόπειρας χρηματισμού του Χαϊκάλη, από κει που σύσσωμα τα καθεστωτικά ΜΜΕ προσπαθούσαν να το απαξιώσουν για να μας πείσουν ότι πρόκειται για μια φαρσοκωμωδία, απεδείχθη εντέλει ότι όντως ήταν φαρσοκωμωδία. Όχι όμως η υπόθεση αυτή καθαυτή, άλλα η όλη ελλιπής διερεύνησή της όπως και το κωμικό πόρισμα που συνετάχθη από τους αρμόδιους εισαγγελείς, δηλαδή του Ντογιάκου και του Παναγιωτόπουλου.

Πέντε τραυματίες από επίθεση οπαδών της ΑΕΚ

  5 δημοτικοί σύμβουλοι της Νέας Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο, αφότου τους επιτέθηκαν οπαδοί της ΑΕΚ. Τον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Αράπογλου υπέδειξε ως ηθικό αυτουργό ο δήμαρχος, Άρης Βασιλόπουλος.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εκδόθηκε από το δήμο:

"Ομάδα οπαδών της ΑΕΚ συγκεντρώθηκε σήμερα στο χώρο διεξαγωγής του δημοτικού συμβουλίου, το οποίο επρόκειτο να συζητήσει τον τρόπο υπεράσπισης του ‘Αλσους,  με αφορμή την απόρριψη από τη Διεύθυνση Δασών της μελέτης για την προστασία, διαχείριση και ανάπλασή του.

ΑΝΑΧΩΜΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ 'ΝΑΙ ΚΙ Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ


Όταν βλέπεις τον Τάκη Μίχα και το Protagon να καλωσορίζουν τον Γιώργο Παπανδρέου, καταλαβαίνεις ότι ο κύβος ερρίφθη. Εδώ που έχει φτάσει το καθεστώς, με τα βασανιστικά του αδιέξοδα, είναι κατανοητές οι ανάγκες του: αριστερό ανάχωμα να 'ναι, αυτό μας νοιάζει, τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες. Φτιάξαμε τη ΔΗΜΑΡ, δεν δούλεψε, φτιάξαμε το Ποτάμι, κάπως καλύτερα αλλά κι αυτό αγκομαχά, φτιάξαμε τον Λυκούδη αλλά έκαψε λάδια απ' το πρώτο χιλιόμετρο. Χρειαζόμαστε κάτι πιου γκράντε. ΓΑΠ.

Καλωσορίστε τον Γιωργάκη λοιπόν, πλέον και επισήμως. Εγώ έχω μάθει κάποια πράγματα να μην τα περιμένω να συμβούν, αλλά να τα βλέπω να 'ρχονται. Ελπίζω ειλικρινά να μην κάνω τα καλοκαιρινά μου μπάνια με Τσίπρα, Κουβέλη, Γιωργάκη και Σταύρο Θεοδωράκη στην κυβέρνηση. Γιατί με τα χάλια της ρημαγμένης αριστεράς, της αριστεράς που δεν πιστεύει σε κανέναν και σε τίποτα, της αριστεράς που ούτε τον εαυτό της δεν πείθει - δυστυχώς αυτή είναι η πικρή αλήθεια - το ανάχωμα εκτός από ανάχωμα μετατρέπεται εύκολα και σε κυβερνητικό εταίρο.
ηρ.οικ.