Ένα ακόμα ψέμα του ΣΥΡΙΖΑ

Ότι δηλαδή είναι προτιμότερο τα μέτρα να εφαρμόζονται από μια αριστερή κυβέρνηση που θα ασκήσει στο βαθμό που μπορεί μια κάποια φιλολαϊκή πολιτική με ισοδύναμα μέτρα, ενώ παράλληλα θα χτυπάει τη διαφθορά και τους ολιγάρχες.

Φυσικά όλο αυτό είναι ένα τεράστιο ανέκδοτο, ένα ακόμα ψέμα του ΣΥΡΙΖΑ, αφού η νέα συμφωνία δεν αφήνει κανένα περιθώριο για κάτι τέτοιο. 
Κάθε μέρα εφαρμογής του μνημονίου θα απομακρύνει το ΣΥΡΙΖΑ από το λαό και θα τον σπρώχνει στην αγκαλιά της διαπλοκής.
 Πολύ σύντομα θα φτάσει στο σημείο να μη μπορεί να υπάρχει χωρίς αυτήν - αν δεν έχει φτάσει ήδη.
 Η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ το ξέρει, ο Βαρουφάκης το ξέρει, η Κωνσταντοπούλου το ξέρει, οι αριστερές τάσεις το ξέρουν αλλά κανείς δε ρίχνει την Κυβέρνηση για να σώσει το ΣΥΡΙΖΑ - και στο μυαλό πολλών την υπόληψη της Αριστεράς. Είναι όλοι στις θέσεις τους.


Περισσότερα  στη Χρονιά Χωρίς Καλοκαίρι -by To Skouliki Tom

[--->] 

Αυτό για όποιο αμφιβάλλει :
 

 [--->]

H Ρένα Δούρου και η αμαρτωλή Siemens

Wolfgang Munchau: Το Grexit είναι αναπόφευκτο, και θα έλθει μετά από μια εξέγερση



Ο συντάκτης των Financial Times εκτιμά ότι το πρόγραμμα διάσωσης θα αποτύχει ούτως ή άλλως, και ο κόσμος  θα επαναστατήσει. 
Το  Grexit  παραμένει το πιθανότερο σενάριο αυτής της  θλιβερής διαδικασίας
Αν η οικονομία δεν αντιδράσει εντελώς διαφορετικά απ'ότι στο παρελθόν,τότε θα παγιδευτεί σε ένα φαύλο κύκλο.



Βρυξέλλες - «Κατά τη γνώμη μου, το πιθανότερο σενάριο είναι ένα Grexit μετά από μια εξέγερση», γράφει ο αρθρογράφος των Financial Times Wolfgang Munchau σε σημερινό του σχόλιο  στην  βρετανική εφημερίδα. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, ο έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας «παραδόθηκε»  και αποδέχθηκε μια συμφωνία διάσωσης «εξαιρετικά κακή». Μια συμφωνία που δεν θα δώσει τη δυνατότητα στην Ελλάδα να ανακάμψει, και τότε το τέλος θα είναι αναπόφευκτα η έξοδος της χώρας από την ευρωζώνη. Ο Munchau επισημαίνει τρεις κυρίως τρόπους με τους οποίους αυτό τέτοιο μπορεί να συμβεί.

Επειδή την περασμένη εβδομάδα ουσιαστικά το μόνο που συμφωνήθηκε ήταν να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις, στη βάση μιας γενικής συμφωνίας, σύμφωνα με τον Munchau η πρώτη πιθανότητα είναι να μη καταλήξουν σε μια τελική συμφωνία. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί λόγω του σκεπτικισμού των συμμετεχόντων, όπως  ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, να εγκαταλείψει το τραπέζι των διαπραγματεύσεων ο Τσίπρας, ή διότι το ΔΝΤ έχει ήδη ανακοινώσει ότι δεν θα υπογράψει αν δεν υπάρξει αναδιάρθρωση του χρέους.

 Ωστόσο, ο δημοσιογράφος βλέπει να επέρχεται συμφωνία , αλλά με «συντριπτικές παράπλευρες απώλειες: μια ανεπαρκή μείωση του χρέους και πρόσθετα μέτρα λιτότητας περισσότερα από αυτά που η Ελλάδα μπορεί να αντέξει». Ετσι η συμφωνία θα «γίνει αποδεκτή  και στη συνέχεια θα αποτύχει» γιατί  αν η οικονομία δεν αντιδράσει διαφορετικά απ'ότι στο παρελθόν,τότε θα παγιδευτεί σε έναν φαύλο κύκλο» με τελική κατάληξη το Grexit.

 Ο Munchau πιστεύει ότι οι Έλληνες επέλεξαν να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ (μεταξύ των λίγων εναλλακτικών  λύσεων), διότι πιστεύουν ότι είναι το κόμμα που μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα για την οικονομία. Και εδώ έρχεται το σενάριο που ο ίδιος πιστεύει ότι είναι και το πιο «πιθανό».Αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταφέρει να εφαρμόσει τα προγράμματα (κάτι που δεν κατάφεραν τα κόμματα που ήταν προηγουμένως στην εξουσία) και σίγουρα δεν θα τα καταφέρει, τότε οι Έλληνες δεν θα έχουν καμία άλλη δημοκρατική επιλογή» και αυτό, σύμφωνα με τον Munchau, μέσα σε τρία χρόνια, θα κατεβάσει τους Έλληνες στους δρόμους . Ακόμα και οι πρόωρες εκλογές που μπορεί να γίνουν το φθινόπωρο δεν θα καταφέρουν να αντιστρέψουν  την πορεία προς την άβυσσο: Σύμφωνα με το δημοσιογράφο η προεκλογική εκστρατεία του Τσίπρα θα είναι γεμάτη από  «ρητορείες ενάντια στους πιστωτές», αλλά μετά τις εκλογές «θα κάνει αποδεχτά όσα του ζητήσουν οι δανειστές και θα εφαρμόσει το πρόγραμμα, μέχρι τη δραματική κορύφωση του»: τη λαϊκή εξέγερση.

Ο κατήφορός τους δεν έχει τελειωμό :'' Ο Καμένος υπέγραψε στο Ισραήλ συμφωνία με την οποία δίνει τη δυνατότητα στον ισραηλινό στρατό να σταθμεύει στην Ελλάδα''.




                   ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΝ…!!!!!!!!!! 

CapzeijùjieZJEZPjo


Το Ισραήλ και η Ελλάδα έκλεισαν σήμερα Κυριακή μια ιστορική συμφωνία άμυνας που επιτρέπει στο εβραικό κράτος να σταυθμεύσει τις στρατιωτικές του δυνάμεις στην Ελλάδα και τανάπαλιν μεταφέρει το Jerusalem Post.
Η συμφωνία ένα Status of Forces Agreement (SOFA), ρυθμίζει νομικά τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των στρατιωτικών δυνάμεων που θα σταθμεύουν στην  άλλην χώρα. Αυτή είναι η πρώτη συμφωνία αυτού του τύπου που υπογράφτηκε μεταξύ του Ισραήλ και μιας άλλης στρατιωτικής δύναμης εκτός των ΗΠΑ.

IΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ
« Ο ελληνικός λαός είναι πολύ κοντά στον ισραηλίτικο λαό », δήλωσε ο έλληνας υπουργός Άμυνας  ο Panos Kammenos. « Η τρομοκρατία και το τζιχάντ δεν χτυπούν μόνο τη Μέση Ανατολή χτυπάει επίσης τα βαλκάνια και την Ευρώπη.Η Ελλάδα είναι προσεκτική στο βαλιστικό πρόγραμμα του Ιράν.Η χώρα μας είναι στην ακτίνα του βεληνεκούς των ιρανικών πυραύλων.Αν ένας ιρανικός πύραυλος κατευθύνεται προς τη Μεσόγειο αυτό μπορεί να σημαίνει το τέλος όλων των χωρών της περιοχής» πρόσθεσε.
  
Από το 2010 και μετά το Ισραήλ και η Ελλάδα επιτελούν από κοινού στρατιωτικά γυμνάσια στη Μεσόγειο.Η στρατιωτική συνεργασία μεταξύ των 2 χωρών ενδυναμώθηκε στο φόντο της αναπτυσόμενης έντασης μεταξύ του Ισραήλ και της Τουρκίας. (Le Monde Juif info , 19/07/2015)
« Το Ισραήλ και η Ελλάδα υπέγραψαν στρατιωτικό σύμφωνο »  γράφει στον τίτλο της η Jerusalem Post και συνεχίζει.

Cςεθηεςηθεςηοςε


Ya’alon paid tribute to joint training between the IDF and Greek military within Greece, adding that both countries have shared interests, and both are dealing with the impact of the agreement between world powers and Iran over its nuclear program.

We perceive Iran as a generator and central catalyst to regional insecurity through its support to terrorist elements in the Middle East, particularly Shi’ite terrorism, though not only Shi’ite. And of course, the Iranian ambition for regional hegemony leads the regime in Tehran to undermine the stability of [other] regimes, which creates a challenge for all of us,” Ya’alon said.

Global terrorism is “also developing in our area, and is influencing the security situation in Europe as well. Terrorism is terrorism is terrorism. Today it is directed against someone else, and tomorrow it reaches you,” he added.

Kammenos said the “Greek people are very close to the people in Israel,” adding that military bilateral relations are good, and that both countries will continue to build on them through joint training. Terror - ism and jihad, he added, are not just in the Middle East, but are also present in the Balkans and Europe.

Greece is within range of Iranian missiles, he added. “If one Iranian missile makes its way to the Mediterranean, this could be the end of states in this region,” the Greek defense minister said.

Oι εκπρόσωποι των 2 χωρών υπέγραψαν καθεστώς μιας στρατιωτικής συμφωνίας στο Tel-Aviv που προσφέρει νόμιμη άμυνα και στα 2 στρατεύματα των αντίστοιχων χωρών με εκπαίδευση του ενός στη χώρα του άλλου. Ο Panos Kammenos επισκέφτηκε τον ισραηλινό ομόλογό του Moshe Ya’alon στο Υπουργείο της Άμυνας όπου και υπογράφτηκε η συμφωνία. Το Ισραήλ δεν έχει υπογράψει ποτέ στο παρελθόν ανάλογη συμφωνία με άλλη χώρα εκτός των ΗΠΑ.

«Εκτιμάμε πολύ την επίσκεψή σας εδώ σε αυτήν την δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα. Αυτό υπογραμμίζει την σημασία των σχέσεων μεταξύ των χωρών» είπε ο  Yaalon.
«Ευχόμαστε στον ελληνικό λαό και στην Ελλάδα επιτυχία στις προσπάθειές τους να υπερβούν την οικονομική κρίση.Προσευχόμαστε για αυτό από τη στιγμή που πιστεύουμε ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα πολύ σημαντική με την ιστορία της και τη συμβολή της στην ιστορία της ανθρωπότητας.» (Jerusalem Post 19/7/15)

ΠΗΓΗ : http://www.kar.org.gr/
[--->] 

Πιο ''δεξιά'' και από τον Ομπάμα
Αν υποψιαστεί ο  δούλος ότι το αφεντικό του θα τον απελευθερώσει και βρεθεί ξαφνικά στο άγνωστο, μπορεί και να πεθάνει.

υ.γ.  Βενιζέλε φάε τώρα τη σκόνη τους !
O Kαμμένος υπέγραψε συμφωνία με την οποία δίνεται η δυνατότητα στον ισραηλινό στρατό να σταθμεύει στην Ελλάδα ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΔΙΕΘΝΗ Ιουλ 20, 2015 2Το Ισραήλ και η Ελλάδα έκλεισαν σήμερα Κυριακή μια ιστορική συμφωνία άμυνας που επιτρέπει στο εβραϊκό κράτος να σταυθμεύει τις στρατιωτικές του δυνάμεις στην Ελλάδα και τανάπαλιν μεταφέρει το Jerusalem Post. Η συμφωνία ένα Status of Forces Agreement (SOFA), ρυθμίζει νομικά τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των στρατιωτικών δυνάμεων που θα σταθμεύουν στην άλλην χώρα. Αυτή είναι η πρώτη συμφωνία αυτού του τύπου που υπογράφτηκε μεταξύ του Ισραήλ και μιας άλλης στρατιωτικής δύναμης εκτός των ΗΠΑ. IΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ « Ο ελληνικός λαός είναι πολύ κοντά στον ισραηλίτικο λαό », δήλωσε ο έλληνας υπουργός Άμυνας ο Panos Kammenos. « Η τρομοκρατία και το τζιχάντ δεν χτυπούν μόνο τη Μέση Ανατολή χτυπάει επίσης τα βαλκάνια και την Ευρώπη.Η Ελλάδα είναι προσεκτική στο βαλιστικό πρόγραμμα του Ιράν.Η χώρα μας είναι στην ακτίνα του βεληνεκούς των ιρανικών πυραύλων.Αν ένας ιρανικός πύραυλος κατευθύνεται προς τη Μεσόγειο αυτό μπορεί να σημαίνει το τέλος όλων των χωρών της περιοχής». Πηγή:http://dimpenews.com

Διαβάστε περισσότερα: http://www.kar.org.gr/2015/07/20/o-k%ce%b1%ce%bc%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%bf%cf%82-%cf%85%cf%80%ce%ad%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%88%ce%b5-%cf%83%cf%85%ce%bc%cf%86%cf%89%ce%bd%ce%af%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%af/
O Kαμμένος υπέγραψε συμφωνία με την οποία δίνεται η δυνατότητα στον ισραηλινό στρατό να σταθμεύει στην Ελλάδα ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΔΙΕΘΝΗ Ιουλ 20, 2015 2Το Ισραήλ και η Ελλάδα έκλεισαν σήμερα Κυριακή μια ιστορική συμφωνία άμυνας που επιτρέπει στο εβραϊκό κράτος να σταυθμεύει τις στρατιωτικές του δυνάμεις στην Ελλάδα και τανάπαλιν μεταφέρει το Jerusalem Post. Η συμφωνία ένα Status of Forces Agreement (SOFA), ρυθμίζει νομικά τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των στρατιωτικών δυνάμεων που θα σταθμεύουν στην άλλην χώρα. Αυτή είναι η πρώτη συμφωνία αυτού του τύπου που υπογράφτηκε μεταξύ του Ισραήλ και μιας άλλης στρατιωτικής δύναμης εκτός των ΗΠΑ. IΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ « Ο ελληνικός λαός είναι πολύ κοντά στον ισραηλίτικο λαό », δήλωσε ο έλληνας υπουργός Άμυνας ο Panos Kammenos. « Η τρομοκρατία και το τζιχάντ δεν χτυπούν μόνο τη Μέση Ανατολή χτυπάει επίσης τα βαλκάνια και την Ευρώπη.Η Ελλάδα είναι προσεκτική στο βαλιστικό πρόγραμμα του Ιράν.Η χώρα μας είναι στην ακτίνα του βεληνεκούς των ιρανικών πυραύλων.Αν ένας ιρανικός πύραυλος κατευθύνεται προς τη Μεσόγειο αυτό μπορεί να σημαίνει το τέλος όλων των χωρών της περιοχής». Πηγή:http://dimpenews.com Twitter Facebook Google + Pinterest Προηγούμενο άρθρο Γεννημένοι τη 15η Ιουλίου ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ Γεννημένοι τη 15η Ιουλίου Ιουλ 20, 2015 Μέλη της Κου Κλουξ Κλαν διαδήλωσαν έξω από το κοινοβούλιο της Νότιας Καρολίνας [εικόνες] Ιουλ 19, 2015 ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ Γράψτε μια απάντηση Κάντε κλικ εδώ για να επιβεβαιωθεί ότι είσαστε άνθρωπος και δεν κάνετε κακόβουλο spaming. Ενισχύστε την Κίνηση! Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ/ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Ιωάννα Γαϊτάνη: Να κρατηθεί όρθια η Αριστερά, αλλιώς όρθια θα μείνει η Χρυσή Αυγή Ιουλ 20, 2015 Η βουλεύτρια Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, που ψηφίζει σταθερά ΟΧΙ στα μνημόνια μιλά για την επόμενη μέρα στην κυβέρνηση, την Αριστερα και την κοινωνία. Η Ιωάννα... Καταδικαστική η απόφαση για τους Αυτόνομους Εθνικιστές Ιουλ 17, 2015 Μια απάντηση στο «σύντροφοι της αριστεράς» του Μιχαλολιάκου Ιουλ 16, 2015 Σήμερα στο Εφετείο (Λουκάρεως & Αλεξάνδρας) συνεχίζεται η δίκη των Αυτόνομων Εθνικιστών Ιουλ 16, 2015 Όλοι και όλες στην απεργιακή συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ και στο μεγάλο συλλαλητήριο του ΟΧΙ! Ιουλ 14, 2015 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ O Kαμμένος υπέγραψε συμφωνία με την οποία δίνεται η δυνατότητα στον ισραηλινό στρατό να σταθμεύει στην Ελλάδα Ιουλ 20, 2015 Γεννημένοι τη 15η Ιουλίου Ιουλ 20, 2015 IL GALEONE – Paola Nicolazzi Ιουλ 20, 2015 ΕΛΕΝΗ ΒΙΤΑΛΗ ΑΙ ΓΑΡΟΥΦΑΛΛΟ ΜΟΥ Ιουλ 20, 2015 Ιωάννα Γαϊτάνη: Να κρατηθεί όρθια η Αριστερά, αλλιώς όρθια θα μείνει η Χρυσή Αυγή Ιουλ 20, 2015 Αυτοοργάνωσέ το (Full movie) Ιουλ 19, 2015 Μέλη της Κου Κλουξ Κλαν διαδήλωσαν έξω από το κοινοβούλιο της Νότιας Καρολίνας [εικόνες] Ιουλ 19, 2015 19 Ιουλίου 1944: Η Μάχη Χώρας – Αγορέλιτσας (γέφυρα Μανούσου) Ιουλ 19, 2015 Αυστραλία: αντιφασίστες προσπάθησαν να σταματήσουν τη συγκέντρωση φασιστών (video) Ιουλ 19, 2015 Τρανς γυναίκες άρχισαν απεργία πείνας σε τουρκικές φυλακές Ιουλ 18, 2015 ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ «Είχαν κάνει τον Βαγγέλη juke box» – Φεβ 23, 2015 Είδε τον εαυτό της στην βιτρίνα.… Μάι 4, 2015 Μετρό Συντάγματος: Αλήτες… Ιουλ 4, 2015 Οι φούρνοι «Το Χωριάτικο»… Μαρ 17, 2014 Αυτός ο άντρας έσωσε 669 παιδιά… Μάι 7, 2015 Έσπασαν στο ξύλο τρανς γυναίκα… Μάι 2, 2015 Τους έδωσαν πανό «Μένουμε… Ιουλ 3, 2015 Οικογένεια Αγγελοπούλου – Στη 2η Απρ 17, 2015 Σάλος με την αφίσα της συναυλίας… Απρ 3, 2015 Χρηματοδότες της Χρυσής Αυγής οι Μαρ 30, 2015 Facebook links Antifa Makedonias H Δυτική Μακεδονία χωρίς φασισμό, ρατσισμό, εθνικισμό. Italia Libera Civile E Laica = Italia Antifascista Αντιφασίστες Κυπαρισσίας Αντιφασιστες Μαθητές Νίκαιας Κορυδαλλού Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Καλαμάτας Γήπεδα χωρίς Ρατσισμό Λέσχη Ανυπόταχτης Θεωρίας Μαθητές-Μαθήτριες Κοζάνης-Πτολεμαΐδας Ενάντια στο Σύστημα (ΜΕΣ) Πρωτοβουλία Χριστιανών κατά του Εθνοφυλετισμού, Νεοφασισμού, Νεοναζισμού Facebook Τοπικές Κινήσεις: Κίνηση "Απελάστε το Ρατσισμό" Αγρινίου Κίνηση "Απελάστε το Ρατσισμό" Αιγάλεω Κίνηση "Απελάστε το Ρατσισμό" Αριδαίας Κίνηση "Απελάστε το Ρατσισμό" Ζωγράφου Κίνηση "Απελάστε το Ρατσισμό" Ηρακλείου Κίνηση "Απελάστε το Ρατσισμό" Θεσσαλονίκης Κίνηση "Απελάστε το Ρατσισμό" Καλλιθέας Κίνηση "Απελάστε το Ρατσισμό" Κορυδαλλού – Νίκαιας Κίνηση "Απελάστε το Ρατσισμό" Ν.Καστοριάς Κίνηση "Απελάστε το Ρατσισμό" Πάτρας Κίνηση "Απελάστε το Ρατσισμό" Περάματος Κίνηση "Απελάστε το Ρατσισμό" Περιστερίου Κίνηση "Απελάστε το Ρατσισμό" Ροδόπης Κίνηση "Απελάστε το Ρατσισμό" Ρόδου Κίνηση "Απελάστε το Ρατσισμό" Σεπολίων – Κολωνού Κίνηση "Απελάστε το Ρατσισμό" Σύρου Κίνηση "Απελάστε το Ρατσισμό" Χανίων Κίνηση Απελάστε το Ρατσισμό Ν.Κοζάνης ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Aformi ALTER THESS Anarchy press gr AnarxasZante Avant Garde Aντιφασίστες/αντιφασίστριες Κοζάνης EcoLeft Erodotos Weblog Indymedia iskra Jungle-Report LEFT MOSAIC ΚΕΘΕΑ RedNet Θεσσαλονίκης REDNotebook RProject Society VS distortion Sotto Voce Strange Journal Tvxs Valtos Alexandreia Αντιφασιστική Κίνηση Μαγνησίας Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Αιγάλεω Αντιφασιστική Συνέλευση Αλληλεγγύης Αντιφασιστικό Δίκτυο στα Νότια Αντιφασιστικό Μέτωπο Παιδείας Γιατροί του Κόσμου Γιατροί Χωρίς Σύνορα Διεθνής Αμνηστία Δοκιμή Δωρεάν και ασφαλές εκππαιδευτικό υλικό για όλους Εκτός Γραμμής Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου Ελληνικό Μουσείο Μετανάστευσης ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ (ΕΠΣΕ) Ένωση Αφρικανών Γυναικών Εχθρός του μαλάκα Κανάλι Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α. ΠαραλληλοΓράφος Πολιτικό Καφενείο Πρωτοβουλία έναντι στο Φασισμό και την Ρατσιστική Βία Σχολιαστές Χωρίς Σύνορα Τραβέρσο Ανάποδο Χρονικά Μόχλας ΔΙΕΘΝΗ LINKS Action Antifasciste France Antifa Britain Antifa Czech Republic Antifa Denmark Antifa Italy Antifa Netherlands Antifa Novi Sad Antifa Poland Antifaschistische linke berlin Antifaschistische Linke International Antifeixistes Centro Popolare Autogestito Firenze Sud Coordinadora Antifascista de Madrid Counterfire Coup pour Coup 31 European Grassroots Antiracist Movement FC ST.PAULI International Socialist Organization International Viewpoint Marxist Internet Archieve Sare Antifaxista (Euskal Herria) show racism the red card Socialist Alternative(Australia) Socialist Worker's Party(UK) Unitat contra el feixisme i el racisme Unite against Fascism United Nations Human Rights ΕΝΤΥΠΑ Eφημερίδα των Συντακτών UNFOLLOW ΑΥΓΗ Δρόμος της αριστεράς Εκτός Γραμμής ΕΠΟΧΗ Εργατική Αριστερά Λεύγα ΠΡΙΝ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.kar.org.gr/2015/07/20/o-k%ce%b1%ce%bc%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%bf%cf%82-%cf%85%cf%80%ce%ad%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%88%ce%b5-%cf%83%cf%85%ce%bc%cf%86%cf%89%ce%bd%ce%af%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%af/
O Kαμμένος υπέγραψε συμφωνία με την οποία δίνεται η δυνατότητα στον ισραηλινό στρατό να σταθμεύει στην Ελλάδα ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΔΙΕΘΝΗ Ιουλ 20, 2015 2Το Ισραήλ και η Ελλάδα έκλεισαν σήμερα Κυριακή μια ιστορική συμφωνία άμυνας που επιτρέπει στο εβραϊκό κράτος να σταυθμεύει τις στρατιωτικές του δυνάμεις στην Ελλάδα και τανάπαλιν μεταφέρει το Jerusalem Post. Η συμφωνία ένα Status of Forces Agreement (SOFA), ρυθμίζει νομικά τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των στρατιωτικών δυνάμεων που θα σταθμεύουν στην άλλην χώρα. Αυτή είναι η πρώτη συμφωνία αυτού του τύπου που υπογράφτηκε μεταξύ του Ισραήλ και μιας άλλης στρατιωτικής δύναμης εκτός των ΗΠΑ. IΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ « Ο ελληνικός λαός είναι πολύ κοντά στον ισραηλίτικο λαό », δήλωσε ο έλληνας υπουργός Άμυνας ο Panos Kammenos. « Η τρομοκρατία και το τζιχάντ δεν χτυπούν μόνο τη Μέση Ανατολή χτυπάει επίσης τα βαλκάνια και την Ευρώπη.Η Ελλάδα είναι προσεκτική στο βαλιστικό πρόγραμμα του Ιράν.Η χώρα μας είναι στην ακτίνα του βεληνεκούς των ιρανικών πυραύλων.Αν ένας ιρανικός πύραυλος κατευθύνεται προς τη Μεσόγειο αυτό μπορεί να σημαίνει το τέλος όλων των χωρών της περιοχής». Πηγή:http://dimpenews.com Twitter Facebook Google + Pinterest Προηγούμενο άρθρο Γεννημένοι τη 15η Ιουλίου ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ Γεννημένοι τη 15η Ιουλίου Ιουλ 20, 2015 Μέλη της Κου Κλουξ Κλαν διαδήλωσαν έξω από το κοινοβούλιο της Νότιας Καρολίνας [εικόνες] Ιουλ 19, 2015 ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ Γράψτε μια απάντηση Κάντε κλικ εδώ για να επιβεβαιωθεί ότι είσαστε άνθρωπος και δεν κάνετε κακόβουλο spaming. Ενισχύστε την Κίνηση! Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ/ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Ιωάννα Γαϊτάνη: Να κρατηθεί όρθια η Αριστερά, αλλιώς όρθια θα μείνει η Χρυσή Αυγή Ιουλ 20, 2015 Η βουλεύτρια Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, που ψηφίζει σταθερά ΟΧΙ στα μνημόνια μιλά για την επόμενη μέρα στην κυβέρνηση, την Αριστερα και την κοινωνία. Η Ιωάννα... Καταδικαστική η απόφαση για τους Αυτόνομους Εθνικιστές Ιουλ 17, 2015 Μια απάντηση στο «σύντροφοι της αριστεράς» του Μιχαλολιάκου Ιουλ 16, 2015 Σήμερα στο Εφετείο (Λουκάρεως & Αλεξάνδρας) συνεχίζεται η δίκη των Αυτόνομων Εθνικιστών Ιουλ 16, 2015 Όλοι και όλες στην απεργιακή συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ και στο μεγάλο συλλαλητήριο του ΟΧΙ! Ιουλ 14, 2015 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ O Kαμμένος υπέγραψε συμφωνία με την οποία δίνεται η δυνατότητα στον ισραηλινό στρατό να σταθμεύει στην Ελλάδα Ιουλ 20, 2015 Γεννημένοι τη 15η Ιουλίου Ιουλ 20, 2015 IL GALEONE – Paola Nicolazzi Ιουλ 20, 2015 ΕΛΕΝΗ ΒΙΤΑΛΗ ΑΙ ΓΑΡΟΥΦΑΛΛΟ ΜΟΥ Ιουλ 20, 2015 Ιωάννα Γαϊτάνη: Να κρατηθεί όρθια η Αριστερά, αλλιώς όρθια θα μείνει η Χρυσή Αυγή Ιουλ 20, 2015 Αυτοοργάνωσέ το (Full movie) Ιουλ 19, 2015 Μέλη της Κου Κλουξ Κλαν διαδήλωσαν έξω από το κοινοβούλιο της Νότιας Καρολίνας [εικόνες] Ιουλ 19, 2015 19 Ιουλίου 1944: Η Μάχη Χώρας – Αγορέλιτσας (γέφυρα Μανούσου) Ιουλ 19, 2015 Αυστραλία: αντιφασίστες προσπάθησαν να σταματήσουν τη συγκέντρωση φασιστών (video) Ιουλ 19, 2015 Τρανς γυναίκες άρχισαν απεργία πείνας σε τουρκικές φυλακές Ιουλ 18, 2015 ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ «Είχαν κάνει τον Βαγγέλη juke box» – Φεβ 23, 2015 Είδε τον εαυτό της στην βιτρίνα.… Μάι 4, 2015 Μετρό Συντάγματος: Αλήτες… Ιουλ 4, 2015 Οι φούρνοι «Το Χωριάτικο»… Μαρ 17, 2014 Αυτός ο άντρας έσωσε 669 παιδιά… Μάι 7, 2015 Έσπασαν στο ξύλο τρανς γυναίκα… Μάι 2, 2015 Τους έδωσαν πανό «Μένουμε… Ιουλ 3, 2015 Οικογένεια Αγγελοπούλου – Στη 2η Απρ 17, 2015 Σάλος με την αφίσα της συναυλίας… Απρ 3, 2015 Χρηματοδότες της Χρυσής Αυγής οι Μαρ 30, 2015 Facebook links Antifa Makedonias H Δυτική Μακεδονία χωρίς φασισμό, ρατσισμό, εθνικισμό. Italia Libera Civile E Laica = Italia Antifascista Αντιφασίστες Κυπαρισσίας Αντιφασιστες Μαθητές Νίκαιας Κορυδαλλού Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Καλαμάτας Γήπεδα χωρίς Ρατσισμό Λέσχη Ανυπόταχτης Θεωρίας Μαθητές-Μαθήτριες Κοζάνης-Πτολεμαΐδας Ενάντια στο Σύστημα (ΜΕΣ) Πρωτοβουλία Χριστιανών κατά του Εθνοφυλετισμού, Νεοφασισμού, Νεοναζισμού Facebook Τοπικές Κινήσεις: Κίνηση "Απελάστε το Ρατσισμό" Αγρινίου Κίνηση "Απελάστε το Ρατσισμό" Αιγάλεω Κίνηση "Απελάστε το Ρατσισμό" Αριδαίας Κίνηση "Απελάστε το Ρατσισμό" Ζωγράφου Κίνηση "Απελάστε το Ρατσισμό" Ηρακλείου Κίνηση "Απελάστε το Ρατσισμό" Θεσσαλονίκης Κίνηση "Απελάστε το Ρατσισμό" Καλλιθέας Κίνηση "Απελάστε το Ρατσισμό" Κορυδαλλού – Νίκαιας Κίνηση "Απελάστε το Ρατσισμό" Ν.Καστοριάς Κίνηση "Απελάστε το Ρατσισμό" Πάτρας Κίνηση "Απελάστε το Ρατσισμό" Περάματος Κίνηση "Απελάστε το Ρατσισμό" Περιστερίου Κίνηση "Απελάστε το Ρατσισμό" Ροδόπης Κίνηση "Απελάστε το Ρατσισμό" Ρόδου Κίνηση "Απελάστε το Ρατσισμό" Σεπολίων – Κολωνού Κίνηση "Απελάστε το Ρατσισμό" Σύρου Κίνηση "Απελάστε το Ρατσισμό" Χανίων Κίνηση Απελάστε το Ρατσισμό Ν.Κοζάνης ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Aformi ALTER THESS Anarchy press gr AnarxasZante Avant Garde Aντιφασίστες/αντιφασίστριες Κοζάνης EcoLeft Erodotos Weblog Indymedia iskra Jungle-Report LEFT MOSAIC ΚΕΘΕΑ RedNet Θεσσαλονίκης REDNotebook RProject Society VS distortion Sotto Voce Strange Journal Tvxs Valtos Alexandreia Αντιφασιστική Κίνηση Μαγνησίας Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Αιγάλεω Αντιφασιστική Συνέλευση Αλληλεγγύης Αντιφασιστικό Δίκτυο στα Νότια Αντιφασιστικό Μέτωπο Παιδείας Γιατροί του Κόσμου Γιατροί Χωρίς Σύνορα Διεθνής Αμνηστία Δοκιμή Δωρεάν και ασφαλές εκππαιδευτικό υλικό για όλους Εκτός Γραμμής Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου Ελληνικό Μουσείο Μετανάστευσης ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ (ΕΠΣΕ) Ένωση Αφρικανών Γυναικών Εχθρός του μαλάκα Κανάλι Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α. ΠαραλληλοΓράφος Πολιτικό Καφενείο Πρωτοβουλία έναντι στο Φασισμό και την Ρατσιστική Βία Σχολιαστές Χωρίς Σύνορα Τραβέρσο Ανάποδο Χρονικά Μόχλας ΔΙΕΘΝΗ LINKS Action Antifasciste France Antifa Britain Antifa Czech Republic Antifa Denmark Antifa Italy Antifa Netherlands Antifa Novi Sad Antifa Poland Antifaschistische linke berlin Antifaschistische Linke International Antifeixistes Centro Popolare Autogestito Firenze Sud Coordinadora Antifascista de Madrid Counterfire Coup pour Coup 31 European Grassroots Antiracist Movement FC ST.PAULI International Socialist Organization International Viewpoint Marxist Internet Archieve Sare Antifaxista (Euskal Herria) show racism the red card Socialist Alternative(Australia) Socialist Worker's Party(UK) Unitat contra el feixisme i el racisme Unite against Fascism United Nations Human Rights ΕΝΤΥΠΑ Eφημερίδα των Συντακτών UNFOLLOW ΑΥΓΗ Δρόμος της αριστεράς Εκτός Γραμμής ΕΠΟΧΗ Εργατική Αριστερά Λεύγα ΠΡΙΝ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.kar.org.gr/2015/07/20/o-k%ce%b1%ce%bc%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%bf%cf%82-%cf%85%cf%80%ce%ad%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%88%ce%b5-%cf%83%cf%85%ce%bc%cf%86%cf%89%ce%bd%ce%af%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%af/