Να ξεμπερδεύουμε με το παλιό: ''Δεύτερο μαύρο.. 23/9. Έριξαν τον πομπό της ΕΡΤopen . Στο αυτόφωρο Καλφαγιάννης - Κούνης''

ΜΕΤΑ: Επιχείρηση φίμωσης του «ΕΡΤopen» - Συνελήφθησαν συνδικαλιστές της ΠΟΣΠΕΡΤ

Η "πολλά υποσχόμενη" εκκαθάριση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου ξεκίνησε από την ΕΡΤopen που κράτησε ζωντανή την φωνή της κοινωνίας για πάνω από δυο χρόνια.
...Μια  εκκαθάριση που προφανώς θα τελειώσει εκεί
 Ο Παναγιώτης Καλφαγιάννης προέδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ και ο Δημήτρης Κούνης, ταμίας της Ομοσπονδίας προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Κυψέλης για τη μετάδοση του προγράμματος της ΕΡΤopen και κρατούνται για την ώρα.
[--->] 
ΜΕΤΑ: Επιχείρηση φίμωσης του «ΕΡΤopen» - Συνελήφθησαν συνδικαλιστές της ΠΟΣΠΕΡΤ


Με το «καλημέρα», φαίνεται πως η νέα συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να δείχνει το πρόσωπό της, θυμίζοντας το «μαύρο» στην ΕΡΤ από τη ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. 
Λίγο πριν από το μεσημέρι, δυνάμεις της αστυνομίας εισέβαλαν στον πομπό της «ertopen», στο Γαλάτσι, και συνέλαβαν τον πρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτη Καλφαγιάννη, καθώς και τον ταμία της Ομοσπονδίας και μέλος του γενικού συμβουλίου του ΜΕΤΑ Δημήτρη Κούνη, για παράνομη μετάδοση του προγράμματος της «ertopen» από τη συχνότητα 106,7. 
Οι δύο συνδικαλιστές που θα περάσουν Αυτώφορο βρίσκονταν στο σημείο, όταν εισέβαλαν οι αστυνομικές δυνάμεις, και ανέλαβαν την ευθύνη εκπομπής, για να μην οδηγηθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης ο τεχνικός που βρισκόταν στον πομπό. 
Το ΜΕΤΑ στέκεται αλληλέγγυο στους δύο συλληφθέντες συνδικαλιστές και καταδικάζει τις αυταρχικές μεθόδους της νέας κυβέρνησης, και την καλεί να προχωρήσει στην άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων.
[--->]

Ευτυχώς ξεμπερδέψαμε με το παλιό

Τσίπρας: Να ξεμπερδεύουμε με το παλιό

Καμμένος


Έγινα υφυπουργός… παλιοπούστηδες

Ένα απάνθισμα τιτιβισμάτων του (πρώτη φορά αριστερά) υφυπουργού μεταφορών Δ.Καμμένου τα οποία ο ίδιος σβήνει από το λογαριασμό του. 

Ο κατάλληλος άνθρωπος στη σωστή θέση

Υφυπουργός Δικαιοσύνης, για την πάταξη της διαφθοράς, ο κύριος Παπαγγελόπουλος, μας ανακοίνωσε πριν λίγο, η Όλγα Γεροβασίλη......

Και ανατρέχουμε σε ένα άρθρο του 2009, της Ελευθεροτυπίας, και διαβάζουμε:

Ο εισαγγελέας με το ρεκόρ υποθέσεων στο... αρχείο

Η πορεία του Δημ. Παπαγγελόπουλου από τα υπόγεια της Ευελπίδων, όπου υπηρέτησε επί χρόνια ως εισαγγελέας εκτέλεσης ποινών, μέχρι τον 15ο όροφο της οδού Κατεχάκη, στη θέση του διοικητή της ΕΥΠ, πέρασε από πολλούς σταθμούς και από μεγάλα κύματα.

Ο χαμηλών τόνων εισαγγελικός λειτουργός φαίνεται ωστόσο πως είχε την ευχέρεια να ελίσσεται καλά και να επιλέγει σωστά.