Εκδικητικότητα των Βρυξελλών απέναντι σε ΜΚΙ Ελληνικού και «Άλλον Άνθρωπο»

Όπως καταγγέλλει ο Γ. Βήχας από το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, με ένα email, το Ευρωπαικό κοινοβούλιο, τονίζει πως εάν επιμείνουν στην άρνηση του βραβείου Ευρωπαίου Πολίτη 2015 «δεν θα τους καλύψουν τα έξοδα για να πάνε στις Βρυξέλλες»

Η σχετική ανάρτηση στο Facebook του Γ. Βήχα (φωτ.):

Χθές μας κοινοποίησαν ένα email από το Ευρωπαικό κοινοβούλιο, σε μας και στην κουζίνα '' ο άλλος άνθρωπος '' στον Κώστα Πολυχρονόπουλο, στο οποίο μας έγραφαν πως εάν επιμένουμε στην άρνηση του βραβείου δεν θα μας καλύψουν τα έξοδα για να παμε στις Βρυξέλλες. 

 Οι πληροφορίες μας λένε πως έχουν ενοχληθεί πολύ από την άρνηση μας να πάρουμε το βραβείο. Τους απαντήσαμε πως η στάση μας δεν αλλάζει και πως το μόνο που θέλουμε είναι να παρουσιάσουμε τα στοιχεία τα ίδια που παρουσιάσαμε και εδώ, στοιχεία που αποδεικνύουν τις τραγικές συνέπειες από τις πολιτικές που ακολουθούνται εδώ και πέντε χρόνια. 

 Τους είπαμε επίσης πως δεν μας ενδιαφέρει να μας καλύψουν τα έξοδα εάν αυτό είναι το πρόβλημα τους. Αναμένουμε την απάντηση τους, θεωρώ πως θα είναι αρνητική γιατί ο αληθινός λόγος που δεν θέλουν να πάμε στις Βρυξέλλες είναι για να μην ακουστούν αυτά τα στοιχέια.

Γειά σου ΠΑΣΟΚ μεγάλε!

  Πασοκισμός είναι να διαμαρτύρεσαι ότι αυτό που σε βάλανε να υπογράψεις ήταν προϊόν πραξικοπήματος, κι ένα μήνα μετά να διαφημίζεις σαν «καλή συμφωνία» εκείνο που εσύ αποκαλούσες «πραξικόπημα»…
 του Ν.Μπογιόπουλου
  Πασοκισμός είναι να βαφτίζεις το κρέας – ψάρι. Να λες ότι θα φέρεις το σοσιαλισμό και να φέρνεις τα νέα τζάκια.
    Να υπόσχεσαι καλύτερες μέρες, πριν τις εκλογές, και μετά τις εκλογές να παγώνεις μισθούς, να μειώνεις συντάξεις και να κάνεις πραξικοπήματα στη ΓΣΕΕ, όπως συνέβη το 1985.
    Να λες«διώχνω τις ΝΑΤΟικές βάσεις», να φέρνεις συμφωνία παραμονής των βάσεων, κι όμως να συνεχίζεις να ισχυρίζεσαι ότι φεύγουν οι βάσεις που… μένουν.
    Πασοκισμός δεν είναι κομματική ιδιότητα. Είναι συμπεριφορά. Είναι στάση. Είναι πολιτική πρακτική.