Σε μόνιμο ρόλο Πινόκιο η Γεροβασίλη: Δεν θα γίνουν πλειστηριασμοί πρώτης κατοικία




 Σχολιάζοντας το ζήτημα των πλειστηριασμών τόνισε πως δεν θα γίνουν πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, εκτός αν πρόκειται για κατοικίες αντικειμενικής αξίας ενός εκατομμυρίου, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι την πρώτη κατοικία χαμηλών και μεσαίων στρωμάτων «δεν θα την αγγίξει η κυβέρνηση».
 ...........................................................................................
                        
                   Για του λόγου το ''αληθές''
  Βγήκε το ΦΕΚ των κατασχέσεων της πρώτης κατοικίας
 

              
     
































Όλο και χοντραίνει το πράγμα



Παραβιάζοντας κατάφωρα το διεθνές δίκαιο, πολεμικά αεροσκάφη της υπό αμερικανική ηγεσία συμμαχίας παραβίασαν τον εναέριο χώρο της Συρίας και έπληξαν μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας που τροφοδοτεί την πόλη Χαλέπι, προκαλώντας μπλακάουτ στην πόλη.
Στρατιωτικές  πηγές ανέφεραν  στο πρακτορείο  SANA ότι πολεμικά αεροσκάφη της συμμαχίας  της Ουάσιγκτον παραβίασαν τον εναέριο χώρο της Συρίας και επιτέθηκαν σε στρατιωτικές υποδομές  στο Mare'a, στο Tal Sha'er, και στο al-Bab , έξω από το Χαλέπι , την Κυριακή.
Η πηγή πρόσθεσε ότι πολεμικά αεροσκάφη επιτέθηκαν και στο μεγαλύτερο εργοστάσιο ηλεκτρικής ενέργειας που τροφοδοτεί  την πόλη του Χαλεπιού με  αποτέλεσμα να διακοπεί το ηλεκτρικό ρεύμα  στις περισσότερες συνοικίες της  πόλης.
Η παράβαση αυτή έρχεται 8 μόνο ημέρες αφότου δύο πολεμικά αεροσκάφη F-16 της  συμμαχίας έπληξαν  δύο ακόμα σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος στην Αλ-Radwaniye,  στα ανατολικά της πόλης  του Χαλεπιού, κόβοντας το ηλεκτρικό ρεύμα στην περιοχή.










[--->]

Πόνος,μιλάμε, πόνος αβάσταχτος

Υπουργός Τρύφωνας Αλεξιάδης : «Δεν μας αρέσει αυτό που κάνουμε,δεν είμαστε σαν τους προηγούμενους που τους άρεσε, αυτή είναι η πολιτική μας διαφορά».

Όμως και οι προηγούμενοι αυτό λέγανε  

Μοιρολόι του αντιπροέδρου στην Βουλή - 
Β. Βενιζέλος : Με πόνοψυχής περικόπτουμε το εισόδημα των νοικοκυριών.

Ντ. Μπακογιάννη: Ψηφίζω με πόνο ψυχής.

 

 Η πρόεδρος της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» υποστήριξε ότι η συμφωνία επιβάλλεται στη χώρα μας γιατί δεν υπάρχει εναλλακτική που να αποφεύγει τη χρεοκοπία και τόνισε επίσης ότι είναι άδικη γιατί το τίμημα θα το πληρώσουν για άλλη μια φορά οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Για να αποδίδουμε τα του καίσαρη,όμως, κάπου πρωτοτύπησε ο Αλεξιάδης :
 Ο υπουργός, προαναγγέλλει την ένταξη στην επόμενη σχολική χρονιά του μαθήματος φορολογικής συνείδησης. 

Στα Πανεπιστήμια (Βαρδινογιάννης,Λάτσης,Μπόμπολας κ.α) αργότερα 



Eυρωπαϊσμός, η ανίατη αρρώστια των παρασιτικών μεσοστρωμάτων


Έβλεπα πάλι τις προάλλες τον ίδιο εφιάλτη: απόγευμα στην Πλατεία Συντάγματος, ένα πλήθος συνωστισμένων με Lacoste και με iPod και με τα μεγάλου κυβισμού τζιπ αραγμένα στους παραδρόμους, αφρίζοντας έξαλλο με κονκάρδες και πλακάτ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ, να θερίζεται από οπλοπολυβόλα στηριγμένα στα μπαλκόνια του «Μεγάλη Βρετάνια», όπως εκείνες τις πρώτες ημέρες του Δεκέμβρη του 1944 ένα άλλο, ρακένδυτο πλήθος σωριαζόταν από τις ριπές των Εγγλέζων τού Σκόμπι… Εκείνο που πιο πολύ με τρόμαξε, ήτανε η άγρια χαρά που ένιωσα στην εικόνα τόσου αίματος, λες κι ένα αρχαϊκό, βαθιά καταχωνιασμένο ένστικτο εκδίκησης ήρθε στην επιφάνεια και βρήκε για πρώτη φορά ικανοποίηση.

            
Δυο φορές οι εκπρόσωποι της παρούσας συγκυβέρνησης, ο Πάνος Καμένος στην πένθιμη ολονυχτία της ψήφισης από την Βουλή τού Μνημονίου που η ελληνική αντιπροσωπεία αποδέχθηκε τη μοιραία 13η Ιουλίου, και ο Αλέξης Τσίπρας σε τηλεοπτική του συνέντευξη πριν από τις τελευταίες εκλογές τού Σεπτέμβρη, δικαιολόγησαν τις πράξεις τους λέγοντας ότι έτσι «αποφεύχθηκε εμφύλιος πόλεμος». Ρητορική αμετροέπεια; Ίσως... Αν συνυπολογίσουμε όμως την προειδοποίηση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη την εβδομάδα πριν από το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, «Αν κινδυνέψει η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας να ξέρετε ότι η αστική τάξη θα αντιδράσει», το πράγμα φορτίζεται με άλλη σοβαρότητα. Κατ’ αρχάς, το ότι η πιο απερίφραστα ταξική δήλωση στο ηλεκτρισμένο κλίμα εκείνου του εξαμήνου ακούστηκε από το στόμα ενός εκπροσώπου της δεξιάς, δείχνει όχι μόνο ποιος έχει την πιο προσγειωμένη αίσθηση του τί όντως διακυβεύεται στην πολιτική κονίστρα αλλά και το ποιος έχει εξακολουθητικά τη δύναμη να υπαγορεύει τα πολιτικά σενάρια. Ο «εμφύλιος» για τον οποίον έγινε λόγος είναι ήδη εδώ, σε πλήρη ανάπτυξη, και τον κερδίζουν εκείνοι που ξέρουν καλά ότι πολεμούν, και ποιος είναι ο εχθρός τους. Η «αριστερή διακυβέρνηση» ανατράπηκε χωρίς καν να χάσει την εξουσία, και όλοι εκείνοι που είχαν πάρει θέση μάχης απέναντί της αναστέναξαν με ανακούφιση. Απέτρεψε τον εμφύλιο καταθέτοντας τα όπλα.