ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ…

 Του ΚΩΣΤΑ ΛΑΠΑΒΙΤΣΑ*
Δύσκολο προμηνύεται το Νέο Έτος. Το 2015 έκλεισε με τον δήθεν ανατροπέα Τσίπρα να εφαρμόζει Μνημόνιο. Το 2016 ανοίγει με τον Μητσοτάκη, αυθεντικό προϊόν των μηχανισμών εξουσίας που μας οδήγησαν στα Μνημόνια, να τον αντιπολιτεύεται. Οι δύο μονομάχοι θα συγκρούονται σε μια Βουλή που δεν έχει προηγούμενο για το χαμηλό της επίπεδο. Αλλά οι πραγματικές τους δυσκολίες θα προκύψουν κυρίως γιατί η Ελλάδα έχει χαθεί στην έρημο των Μνημονίων χωρίς πυξίδα. Ο κ. Τσίπρας ήδη βρήκε μπροστά του όρος δύσβατο. Ο κ. Μητσοτάκης δεν φαίνεται να γνωρίζει καμία οδό διαφυγής.

Τσίπρας: Είμαστε οι πιο Μνημονιακοί από όλους τους προηγούμενους!



Ψηφίσαμε περισσότερες μεταρρυθμίσεις από ότι όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις μαζί τα 4 προηγούμενα χρόνια.


Ο Αλέξης Τσίπρας, παραχώρησε συνέντευξη στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο Canal+ η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα παρακάτω βασικά μηνύματα: 

  • Η ελληνική κυβέρνηση έχει υλοποιήσει ένα μαραθώνιο νομοθετικών παρεμβάσεων, από τον Ιούλιο ως σήμερα. 

  • Έχει εφαρμόσει, υλοποιήσει και ψηφίσει περισσότερες μεταρρυθμίσεις από ότι όλες οιπροηγούμενες κυβερνήσεις μαζί τα 4 προηγούμενα χρόνια 

  • Ο δρόμος για να βγει η χώρα από τη σκληρή επιτροπεία των δανειστών είναι να υλοποιήσουμε τα συμφωνηθέντα 

  • Η βασική διαίρεση Αριστεράς-Δεξιάς σήμερα στην Ευρώπη βρίσκεται στην λογική της λιτότητας, που διέπει σήμερα τους κυρίαρχους νεοφιλελεύθερους κύκλους στην Ευρώπη.

[--->]



Τσιπρας: Είμαστε οι πιο Μνημονιακοί από όλους τους προηγούμενους! by pap-net · Ιανουαρίου 14, 2016 Ψηφίσαμε περισσότερες μεταρρυθμίσεις από ότι όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις μαζί τα 4 προηγούμενα χρόνια rp_tsipras.jpgΟ Αλέξης Τσίπρας, παραχώρησε συνέντευξη στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο Canal+ η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα παρακάτω βασικά μηνύματα: Η ελληνική κυβέρνηση έχει υλοποιήσει ένα μαραθώνιο νομοθετικών παρεμβάσεων, από τον Ιούλιο ως σήμερα. Έχει εφαρμόσει, υλοποιήσει και ψηφίσει περισσότερες μεταρρυθμίσεις από ότι όλες οιπροηγούμενες κυβερνήσεις μαζί τα 4 προηγούμενα χρόνια Ο δρόμος για να βγει η χώρα από τη σκληρή επιτροπεία των δανειστών είναι να υλοποιήσουμε τα συμφωνηθέντα Η βασική διαίρεση Αριστεράς-Δεξιάς σήμερα στην Ευρώπη βρίσκεται στην με τη λογική της λιτότητας, που διέπει σήμερα τους κυρίαρχους νεοφιλελεύθερους κύκλους στην Ευρώπη.

Διαβάστε περισσότερα: