Μάθανε ότι πηδιόμαστε, πλάκωσε και το ΝΑΤΟ


 Αποτέλεσμα εικόνας για nato
Αυτό το ξεμπουρδέλιασμα που ζούμε είναι άπατο, οριστικά και αμετάκλητα. Δηλαδή ρε παιδί μου, από παντού μας πηδάνε μέσα κι έξω, είδε φως το ΝΑΤΟ και μπήκε να γαμήσει. Δεν έχει υπάρξει στην ιστορία του μεγαλοφονιά ΝΑΤΟ, περίπτωση που να πάτησε το πόδι του κάπου και να μην έγιναν όλα στάχτη και μπούρμπερη.

Θα έρθει το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο να φυλάει τι; Τα πτώματα των πνιγμένων που θα δημιουργήσει; Θα φυλάει που; Ποια άποψη θα υπερασπιστεί; Των γκρίζων ζωνών ή των ελληνικών θέσεων; Πόσα και ποια τετελεσμένα θα δημιουργήσει; Και θα αναλάβει την εργολαβία της φύλαξης, γιατί; Επειδή έτσι αποφάσισε η Μέρκελ με τον Ερντογάν και τον Ομπάμα; Ε και; Στον πούτσο μας. Γιατί το δεχόμαστε εμείς; Άλλος ένας έντιμος συμβιβασμός; 

Ακόμη μια μάχη που χάσαμε; Όχι εμείς, αυτοί. Εμείς θα χάσουμε όλα τα υπόλοιπα, αλλά δε θα χρεωθούμε και τις ήττες της μνημονιακής παραδουλεύτρας.

Δεν είναι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ που δέχονται την επιστασία του ΝΑΤΟ, είναι και όλο αυτό το τουρλουμπούκι των άχρηστων της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΠΟΤΑΜΙΟΥ που δεν άφησαν καν υπονοούμενο διαφωνίας με το φέσωμα από το ΝΑΤΟ.

Μεταξύ τους, συνεχίζουν την ηλίθια παράσταση για το κοινό τους. Δήθεν και τάχα μου διαφωνούν. Σκληρά. Για τις λεπτομέρειες πάντα. Για τα σοβαρά, οι εντολές έρχονται απ’ έξω. Αποφάσεις έτοιμες προς υλοποίηση. Κι αυτοί, μπροστά στις εντολές, στρατιωτάκια ακίνητα, αγέλαστα. Ξεφτιλισμένα.

Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων: Λαέ της Αθήνας!




Στο λαό του Λεκανοπεδίου απευθύνεται με ανακοίνωσή της η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων που διοργανώνει το μεγάλο συλλαλητήριο την Παρασκευή 12 Φλεβάρη και τον καλεί να διαδηλώσει μαζί της.

Στην ανακοίνωση - κάλεσμα αναφέρει:

ΛΑΕ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Ανεργοι, εργατοϋπάλληλοι, συνταξιούχοι, επαγγελματίες, επιστήμονες, βιοτέχνες, έμποροι, νέοι και γυναίκες των λαϊκών νοικοκυριών

Οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι, οι ψαράδες, οι μελισσοτρόφοι, από τα χωριά όλης της Ελλάδας, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη κι από την Κέρκυρα μέχρι το Καστελόριζο, μαζευόμαστε στην πρωτεύουσα της χώρας μας. Ερχόμαστε εδώ να διαμαρτυρηθούμε και να διεκδικήσουμε, γιατί αντιμετωπίζουμε πολύ μεγάλο πρόβλημα. Πρόβλημα επιβίωσης.

Η πολιτική που εφαρμόζεται, χρόνια τώρα, από όλες τις κυβερνήσεις έχει οδηγήσει σε μεγάλη μείωση του εισοδήματός μας, πετώντας εκτός παραγωγής εκατοντάδες χιλιάδες μικρά και μεσαία αγροτικά νοικοκυριά.

Κι έρχονται τώρα τα νέα μέτρα του τρίτου μνημονίου και της ΚΑΠ 2014 - 2020 της ΕΕ, να μας αποτελειώσουν.

Τι και ποια είναι αυτά τα μέτρα που μας εξοντώνουν;