Kαταγγελία: Ψευδής και Άκυρη η Άδεια Δόμησης της Μονάδας Εμπλουτισμού Σκουριών



 παραχωρηση
 Eικόνα: Απόσπασμα από την Απόφαση Παραχώρησης 7633/2012 που προσδιορίζει επακριβώς την έκταση που έχει παραχωρηθεί στην Ελληνικός Χρυσός για τη δόμηση του εργοστασίου εμπλουτισμού (με κίτρινο χρώμα οι ξένες ιδιοκτησίες)
ΑΝΑΦΟΡΑ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ που απεστάλη σήμερα 15/3 από το «Παρατηρητήριο» στο Δήμο Αριστοτέλη / Υπηρεσία Δόμησης, με κοινοποίηση στο Γραφείο Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σκουρλέτη και τη Διεύθυνση Μεταλλευτικών, Ενεργειακών και Βιομηχανικών Ορυκτών του Υπουργείου. Σε μορφή pdf εδώ.
ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΝΤΑΙ (για να δείτε τα αρχεία, πατήστε πάνω στους συνδέσμους)
Ιερισσός, 15 Μαρτίου 2016

ΘΕΜΑ: “Ψευδής και Άκυρη η Άδεια Δόμησης 5/2016 της Μονάδας Εμπλουτισμού Σκουριών που εκδόθηκε από το Δήμο Αριστοτέλη / Υπηρεσία Δόμησης”
Παραβιάζονται σωρευτικά: Η Απόφαση 219/2016 ΣτΕ, η Απόφαση 1449/2015 ΣτΕ, ο Νόμος 4280/2014, η ΚΥΑ ΕΠΟ 201745/2011, η Απόφαση Παραχώρησης 7633/2012 της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακ.-Θράκης, τα άρθρα 101 και 103 του ΚΜΛΕ και πλαστογραφούνται τα προσαρτημένα σε αυτές τοπογραφικά διαγράμματα.


Περισσότερα στο : http://antigoldgr.org/blog/2016/03/16/kataggelia-adeia-domisis-2/

Προσφυγικό :Οι πολίτες δείχνουν το δρόμο, κυβέρνηση και Ε.Ε. τι κάνουν;

Την Κυριακή 6 Μαρτίου το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης διοργάνωσε μια δράση στο Σύνταγμα για τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες/μετανάστες. Η συμμετοχή των πολιτών ξεπέρασε οποιαδήποτε πρόβλεψη και η προσέλευση του κόσμου ήταν συγκλονιστική.  Άνθρωποι όλων των ηλικιών ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και έφεραν τρόφιμα, είδη προσωπικής υγιεινής, παιχνίδια και φάρμακα.

Το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης επέλεξε το ιατρείο μας για να διαχειριστεί τα φάρμακα και αυτό μας τιμά ιδιαίτερα και τους ευχαριστούμε. 431 κούτες και μεγάλες σακούλες γεμάτες με φαρμακευτικό υλικό γέμισαν απ’ άκρη σ΄ άκρη όλο το ιατρείο και μας πήρε μία βδομάδα για να καταφέρουμε να κάνουμε τον απαραίτητο έλεγχο και διαλογή.  Ήδη μια μεγάλη ποσότητα από αυτά τα φάρμακα αποστέλλεται στο Κοινωνικό Ιατρείο/Φαρμακείο Κιλκίς, ώστε να χρησιμοποιηθούν στην Ειδομένη, για τις ανάγκες εκεί.