Προσοχή, δεσμεύεται !



Η Κομισιόν βγάζει ψεύτη τον Τσίπρα: Μνημονιακή υποχρέωση τα έσοδα από τηλεοπτικές άδειες «Θα χρησιμοποιηθούν για την εκπλήρωση των δημοσιονομικών στόχων»

Ο πρωθυπουργός σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι τα 246 εκατ. ευρώ που αποκτήθηκαν από την δημοπρασία των τηλεοπτικών αδειών, θα πάνε με έκτακτες δράσεις στις ευπαθείς ομάδες.

Η Κομισιόν όμως έχει άλλη γνώμη.

Μέσω του του εκπροσώπου της Μαργαρίτη Σχοινα, αναφέρει ρητά και κατηγορηματικά, πως τα χρήματα από την πώληση των τηλεοπτικών αδειών, θα χρησιμοποιηθούν για τις μνημονιακές υποχρεώσεις της χώρας προς τους δανειστές..

Είπε ότι το μνημόνιο δεσμεύει την ελληνική κυβέρνηση και ότι τα έσοδα θα χρησιμοποιηθούν για την εκπλήρωση των δημοσιονομικών στόχων.

Αν αναμονή λοιπόν της νέας κωλοτούμπας για να δικαιολογήσει για άλλη μια φορά αυτό που ξέρει πολύ καλά να κάνει τα δυο τελευταία αυτά χρόνια..

Να πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες ..

Όμως μια περιέργεια την έχω είναι η αλήθεια, για το τι θα πει στην ΔΕΘ για το συγκεκριμένο θέμα, μιας και η κυβέρνηση και ο Αλέξης Τσιπρας, το θέμα των αδειών το θεωρούσαν άσσο στο μανίκι τους και όπως δείχνουν τα γεγονότα τους μένει το μανίκι αμανάτι ..


Ατιμο πράγμα ο καπιταλισμός

 




    
[--->]